11 mei 2013

Koekies als give away

Als je dochter of zoon binnenkort jarig is en alweer een jaar ouder wordt, is het natuurlijk groot feest. Een verjaardagsfeest. Een taart. De uitnodigingen. Traktaties voor school. Alles het liefst natuurlijk in het thema verzonnen door de bijna jarige. Bij mij zijn ze daar al MAANDEN mee bezig en wijzigt dit nog een keer of 20. Want eigenlijk is alles wel heel leuk.

Deze keer weer een give away voor na een partijtje het kan ev. ook als traktatie in de klas alleen zijn de koeken uit het voorbeeld wel erg groot als klas traktatie. Misschien een kleinere versie.

Het is eigenlijk simpel een mooi gedecoreerde koek in een transparant zakje met een gepersonaliseerd label eraan geniet. Liefst een label passen bij het thema zoals deze Mini Mouse give aways.

fijne verjaardag!

stijlvolle groet,
Nienke



9 mei 2013

Een ballon een ballon een ballonnetje... give away

Na een te lange tijd opende ik net m'n blog... en tot m'n verbazing heb ik wel niet zo veel geschreven maar is mijn blog toch wel heel veel keer bekeken de afgelopen maand. Met name de traktaties. Gezonde traktaties.... Heb me voorgenomen de komende tijd zeer regelmatig te bloggen en dan met name inderdaad traktaties, leuke, lekkere, simpele en zoveel mogelijk gezonde traktaties of een beetje gezond. Natuurlijk ook over kinderfeestjes. Voor grote en kleine kids, de 16, 18, 21 jaar diners. En leuke give ways.

Laten we met de laatste beginnen. Recent kreeg ik een vraag voor een leuke give away voor de verjaardag van een lief klein jongetje die 1 jaar werd. Al snel kwamen we samen op het thema luchtballonen uit voor de taart. Maar wat geef je nu mee aan de partygangers aan het eind van een party... waarbij de gemiddelde leeftijd tussen de 1 en de 4 jaar zit. Precies ballonnen! ballonnen in zoete kleuren (de thema kleuren van de party) met bedank labels eraan. Hele lieve labels met een luchtballon... Want kinderen zijn gek op ballonnen. Of het nu een nog niet opgeblazen variant is van de gamma. Of een helium ballon. Ze kunnen er naar kijken alsof ze iets wonderschoons in handen hebben. En niemand mag aan de ballon komen.

Wat heb je nodig een hele boel heliumballonnen. Deze bestel je bij een ballonnen feestwinkel in de buurt. Aan iedere ballon hang je een bedankt label. En je hebt naast een hele feestelijke versiering een heel leuke giveway. Bijkomend voordeel is dat je versiering aan het eind van het feest direct is opgeruimd.

Stijlvolle groet,
Nienke

PS je kan labels zelf schrijven, wil je ook iets leuks als dit voorbeeld mail dan even naar nienke@weloveparties.nl