1 november 2012

Happy Halloween...

op deze spookachtige avond! Wij mogen nog een paar dagen van oranje spinnenrag en uitgeholde pompoenen genieten. Het wordt hier pas as. zaterdag avond gevierd. En zo uitgebreid dat iedereen daar wel goed de tijd voor wilt nemen. Van huizen compleet in de spinnenrag, met een altaar van kaarsen en een enge schaterlach op de achtergrond. Tot complete in scene gezette operaties waar de spaghetti en tomatensaus je om de oren vliegt. Fantastisch! We verheugen er ons ook al weken op.

Maar hier in huis gaat het er toch wat braver aan toe. Vandaag project pompoen uithollen. Ooit heb ik het geprobeerd. Ok√© dat was wel een enorm ding maar ben er ook wat uren mee bezig geweest. Maar als je die fantastische Amerikaanse setting ziet. Met wel 20 uitgeholde pompoenen ieder met eigen gekke gezicht op een veranda.. ja hoe doen zij dat? Dan kan je in januari al beginnen.
Zo vond ik laatst in een tuincentrum een setje tegen met tekeningen erbij om de pompoen om te toveren tot iets prachtigs. Dat moet ik dan uitproberen. Want is het moeilijk? Hoe lang doe je erover?


Zie hieronder het resultaat...Samen met de kinderen hebben we deze pompoen in ong. 15 minuten omgetoverd tot lantaarn. En dit setje pompoen tools.. is aan te raden.

Succes!

Stijlvolle groet,
Nienke