Magical royal icing:
. 2,5 tablespoon merengue powder
. 1/2 teaspoon cream of tartar
. 3 oz warm water
. 1.12 lbs powder sugar
Mix the water with the merengue powder for a few seconds. Add the cream of tartar. Mix well by hand and add the powder sugar. Use a kitchen mixer to make it into a light texture. Mix for 10 minutes at a low speed.
Make small portions of the icing and color it with color food paste. If you need a more liquid royal icing add a few drops of water and mix well.
Magische royal icing:
. 2,5 eetlepel eiwitpoeder
. 1/2 theelepel wijnsteenzuur
. 85 ml warm water
. 500 gram poedersuiker
Meng het water en het eiwitpoeder met de hand voor 30 seconden. Voeg de wijnsteenpoeder toe. En meng het goed met de hand. Voeg vervolgens de poedersuiker toe en klop het geheel luchtig voor 10 minuten op een lange stand.
Maak kleine porties van de icing en kleur het met voedingskleurstof of pasta. Als je royal icing nodig hebt die iets vloeibaarder is voeg een paar druppels water toe en mix het goed. Net zo lang totdat je de juiste dikte hebt.
---------------------------------
Sugar cookies
The best and easiest recipe for sugar cookies…
. 1.75 sticks unsalted butter
. 3,2 cups all purpose flour
. 1 cup granuled sugar
. a few drops of vanille extract or other
flavors like almond (if you wish)
. one beaten egg
Beat the butter and the sugar. Add the flavor
if you wish. Whisk the beaten egg
through the dough. If mixed well, pour in the flour bit by bit. On low speed until the dough is a ball.
Wrap the ball of dough in plastic wrap and place in the refridgerator for at
least 1 hour to rest. After an hour its ready to roll evenly and cut our the
cookies.
Bake the cookies on 175 degrees celcius for 8
– 20 minutes until the cookies are light brown.
TIP: use as much organic ingredients as
possible, and the flavors will be even more delicious. You don’t even need
to add a flavor.
Suikerkoekjes
Het beste en makkelijkste recept…
. 200 gram ongezouten boter
. 200 gram
kristal suiker
. 400 gram bloem
. 1 losgeklopt ei
. een paar druppels vanille extract of ander
extract.
Mix de boter met de suiker. Voeg er eventueel
de vanille extract (of bijv. Amandel) toe. Klop het losgeklopte ei erdoor tot
een geheel. Voeg de bloem rustig toe en klop het deeg op een lage snelheid tot het een mooie bal
is. Verpak het vervolgens in plastic folie en laat het voor een uur rusten in
de koelkast.
Rol het deeg gelijkmatig uit en steek de
koekjes uit met de vormpjes naar je keuze.
Bak de koekjes ong. 8-10 minuten op 175 graden
totdat de koekjes lichtbruin gekleurd zijn.
Tip: gebruik zoveel mogelijk biologische
ingredienten en de smaak is al zo heerlijk dat je geen smaak extracten meer
hoeft toe te voegen.
Geen opmerkingen :
Een reactie posten