2 januari 2013

DYI... tijdcapsule 2013

Allereerst het allerbeste voor 2013! Heb je ook zo'n geweldige avond achter de rug. Bergen oliebollen gemaakt en gegeten, spelletjes gedaan, misschien net iets te veel bubbels gedronken, vuurwerk afgestoken... oftewel het was fantastisch.

En nu de feestdagen zijn voorbij. De laatste restjes van deze dagen ben je wellicht nog aan het opruimen. Ik om dan altijd geestige dingetjes tegen die je gemakkelijk weggooit, maar eigenlijk toch ook een hele leuke herinnering zijn aan mooie momenten. Zoals het zoveelste nieuwjaarslot waarmee we weer helemaal niets mee hebben gewonnen. En de volle bingo kaart van m'n jongste zoon. Die als jongste (4jaar) deelnemer aan het bingo spel met een klein beetje hulp heel zorgvuldig alle vakjes vol heeft zitten krassen en heeft gewonnen!

Gooi je het weg of bewaar je het?!

Al surfend over het web kwam ik een leuk idee tegen van een van m'n favorieten Martha Stewart. Noem het een 'time capsule', 'memory keepsake' of treasure box/jar...
Oftewel stop allerlei leuke gekke foto's en dingetjes het hele jaar door in een glazen pot. En maak je eigen mooie-gekke-herinneringen-in-een-pot voor 2013!

Onze snorrenfoto, waardeloos nieuwjaarslot, champagne kurk en volle bingo kaart gaan er in ieder geval in.

Stijlvolle groet,
Nienke