28 maart 2012

Paas brunch(dessert) tafel


Zoals beloofd ook deze week de blog geheel in paassfeer... een in heerlijke frisse lente kleuren gestylde brunch ofwel dessert tafel.
De gestylde dessert tafels zijn al jaren een trend in Australië en Amerika. Natuurlijk kennen wij wel een mooi gedekte buffet. Alleen gaat het bij een dessert tafel net wat verder.
Alles van cupcakes, bloemen, snoeppotten, hartige hapjes in hetzelfde thema en dito kleuren. Een goede gedecoreerde desserttafel is dé eyecatcher in de kamer. Heel veel versiering heb je dan eigenlijk niet meer nodig. Misschien voor Nederlandse begrippen iets wat veel, maar ik hou er gewoon van.
Het maakt een feest nog feestelijker...


Wil je een mooi gestylde brunch - dessert tafel maken met Pasen? Zo bouw je deze op:

1. Kies 2 tot 4 kleuren en een thema voor je tafel.
2. Laat deze kleuren en thema terugkomen in de gerechten, bloemen, tafelkleed en decoraties.
3. Bouw je tafel in lagen op:
   - kies een decoratie achter de tafel / tegen de muur (slingers, ballonnen, etc.)
   - neem hoge vazen met bloemen in de kleur als tussen laag
   - kies 1 centerpiece bijv. een etagère of taartstandaard.
   - alle andere hapjes, broodjes, beleg en zoetigheden zet je voor en naast je centerpiece.

Stijlvolle groet,
Nienke

PS heb je een mooie dessertafel gemaakt stuur mij de foto's... nienke@weloveparties.nl

verkoopadressen:
servies: Kari Decorations
styling items (broodmandje, snoeppotten, vlinders) weloveparties.nl
bloemen: Slagmoolen bloemenkiosk Den Haag