9 juli 2012

Suprise suprise... diner partyHet is altijd leuk om mensen te verrassen of te verwennen en helemaal als degene die verrast wordt dat zelf ook altijd voor anderen doet. Zo ook bij deze suprise-diner... De bijna jarige bereikt binnenkort een mooie leeftijd. Alleen viert d'r verjaardag nooit, maar denkt wel altijd aan iedereen om haar heen. Dit jaar moest daarom extra feestelijk.

Dus tijd voor een mooie verrassing. Van uitnodiging tot tuin en tafel decoraties alles in paarse, witte en grijstinten. Van paarse lampions en kandelaren in de boom tot wijnranken met grijs groen paarse hortensias op tafel. En natuurlijk niet te vergeten de crew (groot en klein) in speciaal gemaakte shirts en zwarte sloven.


Bij het ontvangst met bubbels en een heerlijk hapjes was de versiering sprankelend wit grijs paars. Naar mate het donker werd veranderde dit door alle lantaarns op de grond en in de bomen in een zee van lichtjes. Bijna sprookjesachtig.


Het diner in italiaanse sferen en dito wijnen werd afgesloten met de favoriet van de jarige een chocolade espresso taart met aardbeien.

Een welgeslaagde prachtige avond om niet meer te vergeten.

Stijlvolle groet,

Nienke