22 augustus 2012

Diner party bij je thuis!

Wil je thuis een fantastische diner party geven. Maar heb je geen zin in alle voorbereidingen; speciaalzaken en supermarkten afstruinen, decoraties regelen, heb je wel genoeg servies thuis? Natuurlijk wel de kookgekken onder ons. Maar ben je niet zo'n keukenprins of prinses geef het dan uit handen. Je kan natuurlijk ook ervoor kiezen om zelf te koken en de aankleding te laten doen.

Dit zakelijke diner is daarvan een voorbeeld. De aankleding van de tafel, huur van de tafels, stoelen, servies etc. en het regelen van de kok is allemaal geregeld door WeLoveParties. Het enige wat de gastvrouw en gastheer moesten doen was hun wensen aangeven qua aankleding. En de diner wensen direct met de kok te bespreken. Dus geen bergen afwas achteraf. Alles is geregeld zoals in een restaurant, maar wel met de intieme huiselijke sfeer.

De wens voor dit diner was een klassiek 5-gangen diner met dito wijnen. Voor de aankleding ook klassiek maar er mocht wel wat kleur gebruikt worden. Liefst roze. De dame voor wie het diner is gegeven, ging weg bij kantoor. En ging verhuizen naar Curaçao. Als ik aan curaçao denk... zie ik witte stranden, tropische bloemen in felle kleuren, turquoise zee, gebleekte stukken hout en schelpen. In de tropen is het groen van planten ook zo echt intens groen. Vandaar de keuze voor de aankleding van dit diner. Tropisch klassiek!

Stijlvolle groet,
Nienke

Party styling en planning: WeLoveParties, http://www.weloveparties.nl
Kok: Andermanskeuken, Andermanskeuken, http://www.andermanskeuken.nl
Party styling: Van der Kroft, http://www.vdkroft.nl