5 september 2012

Vrolijke marshmallow pops...

Cakepops zie je op het moment in veel verschillende vormen. Een heel leuk alternatief de taart of cupcakes. Als traktatie op school. Of als een van de items op je dessert tafel. Wellicht heb je ze een keer geprobeerd te maken. Da's niet altijd gemakkelijk, zeker niet als je de Amerikaanse recepturen gebruikt. Binnenkort zal ik hier een blog aan wijden.

Een heel leuk alternatief zijn de marshmallow pops. Een marshmallow op een stokje gedoopt in chocolade of candy melts en versiert met sprinkels. Eenvoudig te maken en heel feestelijk. Je maakt het extra feestelijk als je in plaats van een wit of houten lollystokje gekleurde papieren rietjes (paper straws) gebruikt.

Hoe maak je de marshmallow pops en wat heb je nodig.
1. benodigdheden zijn grote marshmallows, chocolade of gekleurde candy melts, een sateprikker, papieren rietjes of lollystokjes.
2. Prik een gaatje aan een zijde van de marshmallow.
3. Verwijder de sateprikker en zet het papieren rietje erin. De marshmallows zijn plakkerig genoeg de rietjes blijven gewoon zitten.
4. Smelt de chocolade of candy melts en doop de marshmallow aan de bovenzijde in de chocolade.
5. Doop marshmallow vervolgens in de sprinkels of strooi de sprinkels over de chocolade.
6. Zet de marshmallow pops in en glas om te drogen.Succes! Ga je het maken stuur dan graag een foto van het eindresultaat.

Stijlvolle groet,
Nienke

Verkoopadressen:
Marshmallows, chocolade en sprinkels: supermarkt of jamin
Papieren rietjes: www.alexpartyshop.nl