11 maart 2013

party planning... ridder en jonkvrouwen feest!

Nog een paar dagen en dan is het zover... m'n jongste zoon wordt alweer 5. En met alle feestjes, taarten, cupcakes, en andere feestelijkheden die hier thuis voorbij komen. Slaat de fantasie van mijn twee kleine mannen regelmatig op hol. En beginnen ze hier thuis meestal al met verzinnen wat ze met hun volgende verjaardag willen als deze net achter de rug is. Het thema verandert dan meestal nog een miljoen keer.. maar we zijn eruit. Het wordt een ridder en jonkvrouwen feest... Ridder Maxence in de orde van de blauwe Draak.

Oke dat laatste was een discussiepuntje...van witte aap, zwarte raaf en groene slang heb ik hem uiteindelijk zover gekregen om een draak te doen. Hoort bij ridders en niet minder belangrijk, ik had zo'n mooie illustratie van een draak! Moet natuurlijk ook een beetje praktisch blijven.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Stof is uitgezocht en de ridderschorten en jonkvrouwen jurken liggen bijna klaar. Nu de Vaandels nog, ballonnen, de finishing touch voor de outfits en natuurlijk al het lekkers in de juiste kleuren en vormen.

Dus... to be continued!

stijlvolle groet,
Nienke ten Hagenverkoopadres stoffen: Van Domburg, Den Haag