23 mei 2012

TEA...CUPcakes!


Tijdens de voorbereidingen voor een aantal parties kwamen we vorige week deze schattige theekopjes tegen. Geen gewone theekopjes maar siliconen cupcakes houders. Een kopje en schotel.

Leuk voor onze webshop dachten we... maar eerst even zelf uitproberen. Ziet er geweldig uit op het doosje maar ziet het er in het echt ook zo leuk uit. En is het gemakkelijk om bijvoorbeeld de vormpjes te lossen en schoon te maken. Een doosje bestaat uit een set van 4 kopjes (siliconen bakvormpjes) met bijbehorende plastic schotels. En hierbij het resultaat! Cute toch...
En ja de kopjes zien er met cupcakes erin net zo leuk uit als de afbeelding op de verpakking, zijn makkelijk te lossen en dito schoon te maken.

Als je de cupcakes gaat bakken in deze vormpjes of ieder ander siliconen vorm en je wilt een mooie volle cupcake. Vul de vorm dan wel ruim 3/4 met beslag (iets meer dan een papierenvormpje). En bak het op een iets lagere temperatuur dan papiervormpjes (bijv. 165 C ipv 175 C). Afmaken met een toef creme en sprinkles en je bent klaar!

stijlvolle groet,
Nienke


verkoopadres:
teacupcake: http://www.weloveparties.nl/