28 mei 2012

Kies je kleuren palet voor je PARTY!

Geef je binnenkort een feest. Of het nu een kinder verjaardag is, een feest omdat je zelf een mooie leeftijd bereikt of een bruiloft. Het maakt eigenlijk niet uit. Ieder feest maak je net iets feestelijker als je voor de versiering een of meerdere kleuren kiest. Maar welke kleuren kies je dan? Je kan je lievelingskleur nemen of bijvoorbeeld de kleuren van het seizoen.

Kom je er niet uit. Of kan je niet zo zien of kleuren goed combineren... Rij dan langs een bouwmarkt. Loop langs het schap met verfstalen en kies de kleuren eruit die je mooi vindt. Thuis een beetje knippen en plakken en je kan zo zien of het iets wordt.

Het zoeken naar versiering maar ook taart en hapjes in de kleuren combinatie maakt het een stuk makkelijker. Zelf krijg je een beter idee van het eindresultaat.

Voor een huwelijk ben ik aan het knippen en plakken geslagen... de wens was vrolijke zomerse kleuren, maar welke kleuren combinatie dat wist het bruidspaar niet precies. Het enige wat helpt is het visueel maken van de wens. Let wel neem niet te veel kleuren ongeveer 4/5, werk ev. met verschillende tinten van een kleur.
zie hier het resultaat...

stijlvolle groet,
Nienke